Vi udfører sporvedligehold mellem Lemvig og Thyborøn

Fra søndag den 5. november og ca. 10 dage frem foretager vi almindeligt vedligehold af vores spor på udvalgte strækninger mellem Lemvig og Thyborøn. Arbejdet involverer bl.a. udskiftning af skinner, brug af stoppemaskine samt asfaltarbejde. Der vil derfor forekomme støj i de timer, vi arbejder. For at påvirke togdriften mindst muligt vil arbejdet primært foregå i aften- og nattetimerne. Dog kan vi ikke helt undgå også at måtte arbejde i dagtimerne.

Uge 45
Vi starter i Vejlby i overkørslen ved Doblervej. Vejen vil være spærret fra søndag den 5. november ca. kl. 16.30 til mandag eftermiddag, den 6. november.

Mandag til tirsdag arbejder vi i overkørslen på Bragdøvej. Her vil vejen være spærret fra mandag eftermiddag ca. kl. 16.30 til tirsdag eftermiddag.

Herefter bevæger vi os til Harboøre, hvor vi skal udføre sporarbejde i overkørslen ved Nørregade. Vejen vil være spærret fra tirsdag eftermiddag til onsdag eftermiddag.

Natten mellem onsdag og torsdag og igen natten mellem torsdag og fredag vil vi befinde os ved Harboøre Station, hvor der bl.a. skal skiftes skinner. Natten mellem torsdag og fredag vil vi også arbejde i overkørslen ved Lemvigvej i Harboøre, hvorfor vejen vil være spærret fra torsdag aften til fredag eftermiddag.

Uge 46
Fra søndag den 12. november ca. kl. 16.00 til mandag den 13. november hen på eftermiddagen arbejder vi i overkørslen ved Vandborgvej. Vejen vil være spærret i det tidsrum. Vi fortsætter arbejdet omkring overkørslen til tirsdag morgen.

Der vil være etableret omkørsel, i forbindelse med at de ovennævnte overkørsler er spærret.

Vi beklager naturligvis de gener, som vedligeholdelsesarbejdet kan forårsage, og håber på jeres forståelse. Vi skynder os alt, hvad vi kan, uden at gå på kompromis med kvaliteten.