Familiebillet

Familiebillet

Tag på opdagelse med Lemvigbanen.

Rejs hele familien hele dagen med vores Familiebillet for kun DKK 99,00 (billet gældende for op til 2 voksne og 4 børn op til 15 år).

På opdagelse med VLTJ

Lemvigbanen snor sig gennem det flotte vestjyske landskab, og turen i toget er i sig selv en god oplevelse.

En endnu bedre oplevelse får man, hvis man vælger at stå af toget og se på, hvad der byder sig af seværdigheder, spisesteder og overnatningsmuligheder.

De fleste af de spændende steder at besøge, ligger i umiddelbar gå-afstand fra stationerne, men der er enkelte, hvor en medbragt cykel vil være en fordel.

Hvordan man køber Familiebilletten

Der er flere muligheder for at købe Familiebilletten. Man kan vælge at købe to 5-zoners billetter i automaterne i Y-togene på strækningen Vemb-Lemvig-Thyborøn. Disse to gælder som Familiebilletten. BEMÆRK! To 5-zoners billetter er dyrere end 99 kr.

Familiebilletten kan også købes i Midttrafiks app (kan hentes i såvel Appstore som Google Play) og som print-selv-billet via Midttrafiks hjemmeside.

Læs mere om dette på Midttrafiks hjemmeside f.eks. her https://www.midttrafik.dk/billetter-og-priser/midttrafik-app/ og her https://printselv.midttrafik.dk/index.html