Tag med Midtjyske Jernbaner på ølsmagningstur

Har du lyst til en utraditionel og alligevel traditionsrig oplevelse, indsætter vi igen i år særtog og kører ud i det blå på ølsmagningstur lørdag den 16. marts 2024. Togturen til og fra den "officielle" ølsmagning, der i år forestås af Thisted Bryghus, er en hyggelig og velintegreret del af vores ølsmagningsarrangement.
 
Selve ølsmagningen foregår i år i Vemb Forsamlingshus, Smag og Sans, og menuen står på stegt flæsk med persillesovs. Thisted Bryghus har lovet at komme med øl, der også passer til denne klassiske ret.
 
Der er mulighed for at stige på særtoget på alle Lemvigbanens stationer. Har du lyst til ekstra god tid til hygge med dine medpassagerer, kører særtoget fra Vemb allerede kl. 9.57, hvor du kan tage med helt til Thyborøn og retur til Vemb. Der vil blive serveret øl og vand undervejs.
 
Se køreplanen for særtoget.
 
I Vemb er der kun få minutters gang fra stationen til Vemb Forsamlingshus, Smag og Sans.
 
Efter ølsmagningen kører særtoget retur mod Thyborøn kl. 16.18, igen med mulighed for at stige af ved alle stationer undervejs.
 
Billetterne koster 450 kr. pr. stk. og inkluderer togtur, forfriskninger undervejs, smagning af det bedste fra Thisted Bryghus og Danmarks nationalret. Der er plads til maks. 120 personer, og billetterne sælges efter først til mølle-princippet.
 
I denne formular kan du angive, hvor mange billetter du ønsker at købe til vores ølsmagningstur. Billetterne betales ved overførsel til Midtjyske Jernbaners kontonummer 7730-0001302780. Angiv navn og antal billetter, så vi kan få det korrekte navn på deltagerlisten. Vær opmærksom på, at billetterne først er endeligt reserverede, når vi har modtaget din betaling.
 
Er der noget, der driller, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via tlf. 97 82 32 22 eller mail administration@mjba.dk.
 
Vi glæder os og håber at se så mange af jer som muligt, både nye ansigter og gengangere.