Støj og omkørsel ifm. vedligehold af jernbanespor og -broer

Søndag den 16. oktober 2022 påbegynder vi en større renovering af vores spor og broer på Lemvigbanen. Arbejdet ventes at vare ca. 4-5 uger. Vi har forsøgt at tilrettelægge opgaverne således, at vi generer togdriften og naboerne til banen mindst muligt, men der vil forekomme støj og på udvalgte tidspunkter også ske omdirigering af den almindelige vejtrafik.

I forhold til vedligehold af vores spor, hvor vi bl.a. skal have skiftet enkelte skinner og sveller, starter vi i området omkring Ramme og Bonnet natten mellem søndag den 16. oktober og mandag den 17. oktober, hvorefter vi bevæger os til Strande natten mellem tirsdag den 18. oktober og onsdag den 19. oktober. Frem til tirsdag den 25. oktober arbejder vi os ud ad sporet mod Thyborøn.

Idet der skal udføres sporarbejde i enkelte overkørsler, vil det betyde, at den almindelige vejtrafik vil blive omdirigeret i udvalgte tidsrum. De berørte overkørsler er:

  • Holmgårdvej: Omkørsel fra ca. kl. 16 mandag den 17. oktober til ca. kl. 16 tirsdag den 18. oktober
  • Flyvholmvej: Omkørsel fra ca. kl. 16 tirsdag den 18. oktober til ca. kl. 16 onsdag den 19. oktober
  • Lemvigvej, Harboøre: Omkørsel fra ca. kl. 16 onsdag den 19. oktober til ca. kl. 16 torsdag den 20. oktober
  • Thyborønvej (vejen ud til høfte 42, ikke hovedvejen): Spærring fra ca. kl. 16 torsdag den 20. oktober til ca. kl. 16 fredag den 21. oktober

Vedligehold af vores jernbanebroer starter søndag den 16. oktober om aftenen, hvor vi begynder i Strande. Derefter bevæger vi os til Fåre, Bækmarksbro og Damhuså. Arbejdet forventes at vare ca. en uge pr. bro.

Vi beklager naturligvis de gener, både i form af støj og omkørsel, som vores arbejde de kommende uger vil forårsage, og vi vil gøre vores bedste for at begrænse disse gener.