Kom med til ølsmagningsarrangement

Som tidligere omtalt på facebook afholder vi ølsmagningsarrangement lørdag den 21. januar 2023 med smagsmæssige herligheder fra Warwik Bryghus. Selve ølsmagningen foregår på Ulfborg Gæstgivergaard fra kl. 13:00, hvor vi også skal nyde lækre pariserbøf.

Traditionen tro er turen med særtog til og fra ølsmagningen en integreret del af arrangementet. På togturen vil der være rig mulighed for at hygge med dine medpassagerer, at være både “for-klog” og “bag-klog” og i det hele taget bare nyde turen gennem det smukke vestjyske landskab. Der vil blive serveret øl og vand undervejs.

Køreplanen for særtoget finder du her.

Som det fremgår af køreplanen, er der mulighed for at stige på ved alle stationer på Lemvigbanen. Har du lyst, må du endda stige på særtoget i Lemvig allerede kl. 10.35 og tage med til Thyborøn, inden toget kører tilbage til Lemvig og videre mod Ulfborg. I Ulfborg er der få minutters gang fra stationen til Ulfborg Gæstgivergaard.

Efter ølsmagningen kører særtoget retur mod Thyborøn kl. 15.59, igen med mulighed for at stige af ved alle stationer undervejs.

Har du endnu ikke købt billet til vores ølsmagningsarrangement (koster 375 kr. pr. stk.), kan du skynde dig at sende en mail til administration@mjba.dk med angivelse af det ønskede antal billetter. Læs mere i vores facebookopslag fra 15. december 2022.